PROVIMET

Çelësi i zgjidhjeve të fondit të pyetjeve të drejtshkrimit për provimet e shtetit në mësuesi

Ky material ju njeh me zgjidhjen e pyetjeve të drejtshkrimit për provimin e licencës në mësuesi. Ato shërbejnë edhe për provimet e kualifikimit të mësuesve, por edhe për portalin "Mësues për Shqipërinë". Materiali është përgatitur nga Urim Doçi.

Urim Doçi, Përgjegjës i Sektorit të Monitorimit të Kurrikulës dhe Zhvillimit Profesional në Zyrën Vendore Arsimore Klos, Mat, sjell fondin e pyetjeve të drejtshkrimit për provimin e licencës në mësuesi. Ai i është referuar publikimit të tyre në faqen e QSHA-së, por që vetë ka saktësuar variantet e drejta. 


Këto pyetje shërbejnë edhe për provimet e kualifikimit të mësuesve dhe për ato të portalit "Mësues për Shqipërinë". 


Këto më poshtë në formatin PDF janë pyetjet e drejtshkrimit për provimet e shtetit në mësuesi.

Foto: Urim Doçi, Përgjegjës i Sektorit të Monitorimit të Kurrikulës dhe Zhvillimit Profesional në ZVA Klos/Mat

(Portali Shkollor)

65,102 Lexime
4 vjet më parë