PLANET

Planet mësimore për të tria grupet e parashkollorit, bazuar në metodat e Albas-it

Më poshtë do të gjeni të përmbledhura planet mësimore të parashkollorit për të tria grupet, bazuar në paketat e dedikuara që ALBAS ka botuar për këtë cikël, të cilat janë: paketa "Hop-hop", paketa "9 miqtë e mi", dhe paketa "Një hap drejt shkollës".

Më poshtë mund të shkarkoni planet mësimore të Arsimit Parashkollor të Albas-it për të tria grupet: 3-4 vjeç, 4-5 vjeç dhe 5-6 vjeç. Planet janë punuar duke u bazuar në udhëzimet e Ministrisë së Arsimit prej të cilave ALBAS ka botuar edhe tri paketa të dedikuara që janë paketa "Hop-hop", paketa "9 miqtë e mi", dhe paketa "Një hap drejt shkollës".Duke klikuar mbi planin mësimor të grupit që jeni të interesuar, ju do të merrni të shkarkuar lehtësisht planin i cili është në formatin word. 


Plani për grupin e fëmijëve 3-4 vjeç nga Paketa "Hop-hop"

Udhëzuesi metodik për dosjen Hop- Hop  

Plani për grupin e fëmijëve 4-5 vjeç nga Paketa "9 miqtë e mi" 

Udhëzuesi metodik për librin "9 miqtë e mi"

Përfitoni dhe Fletorja ime e kopshtit 

Plani për grupin e fëmijëve 5-6 vjeç nga Paketa "Një hap drejt shkollës"

Udhëzuesi metodik për paketën Një hap drejt Shkollës 


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

3,972 Lexime
9 muaj më parë