NJOFTIM

Qendra e Trajnimeve Albas ofron trajnim mbështetës për provimin e kualifikimit

Qendra e Trajnimeve Albas ju bën me dije se do të zhvillojë ditën e shtunë, datë 27.02.2021, një trajnim mbështetës për provimin e kualifikimit, mbi modulin “Ndërtimi i dosjes”.

Në vazhdim të njoftimeve Qendra e Trajnimeve Albas, ju bën me dije se do të zhvillojë ditën e shtunë, datë 27.02.2021, një trajnim mbështetës për provimin e kualifikimit, mbi modulin “Ndërtimi i dosjes”. Përmbajtja e trajnimit është ndërtuar në bazë të udhëzimeve të nxjerra nga MASR dhe ASCAP, mbi dokumentacionin zyrtar që duhet të përmbajë dosja. 


Ju ofrojmë shërbim profesional dhe të gjitha sqarimet nevojshme për këtë fushë. 


Të gjithë ata mësues që janë të interesuar, janë të lutur të na kontaktojnë për në trajnimin e ditës së shtunë në numrin 0697070480, ose në adresën e emailit [email protected] 


Jeni të mirëpritur!


©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,613 Lexime
3 vjet më parë