Model

Test për mësuesit, 100 pyetje dhe përgjigje ndihmëse për provimin e kualifikimit

Ky është një material që u vjen në ndihmë të gjithë mësuesve që kanë provimin e kualifikimit. Testi me pyetje dhe përgjigje është përgatitur nga mësuesi ynë bashkëpunëtor Bledi Lipo.

Teste model për provimin e kualifikimit, formati PDF (Pyetjet) 

Çelësi i 100 pyetjeve ndihmëse për kualifikim (Përgjigjet) 

(Përgjigjet janë dhënë sipas këndvështrimit të mësuesit Bledi Lipo dhe se ai është i hapur të diskutojë ose të mirëpres ide). 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.   

70,309 Lexime
3 vjet më parë