Libër i Ri

Uri Prej Ujku

Fabulat e Ezopit janë fabula të të gjitha kohërave për fëmijët e ditëve të sotme

Kujdes prej personazheve të këtyre fabulave: ato kanë një uri të madhe! Jo të madhe, por të llahtarshme fare! Çne të llahtarshme: kanë një uri prej bishe! Dhe kur ca grykës, si ujku, dhelpra dhe luani kanë një uri prej bishe, kushedi ç'kurthe e ç'gracka sajojnë për të mbushur barkun!

2,133 Lexime
8 vjet më parë