Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: [email protected].

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: [email protected].

Zbavitje

 • Zbukurojmë pemën e Vitit të Ri

     5 vjet më parë     3,406 Lexime

  Në muajin dhjetor, ditët e premte të tri javëve të para, janë lënë orë projekti për përgatitjet e festës, ndërsa java e katër është pushim. Kështu, ke...

 • “Babagjyshit, Poli i Veriut, Kutia Postare 47”

     5 vjet më parë     2,527 Lexime

  Të gjithë fëmijët e ciklit arsimor 9-vjeçar mund të shkruajnë një letër për “babagjyshin sekret” dhe ta dërgojnë atë në adresën “Babagjyshit, Poli i V...

 • 5 hapa për të darkuar pa drama

     5 vjet më parë     1,904 Lexime

  Jo çdo vakt është perfekt dhe fëmijët duhet të mësojnë të jenë fleksibël, kuriozë, të sjellshëm dhe të mirëushqyer. Këto mësohen në tavolinë.

 • Leksione financiare

     5 vjet më parë     2,448 Lexime

  Financat personale janë një temë që ndikon ndjeshëm në jetën e një të riu. Nevojitet një planifikim i mirë për t’u shpjeguar me shembuj konkret, në më...

 • Metoda e mësimdhënies së Gordonit

     5 vjet më parë     2,004 Lexime

  Mjaft këngëve të thjeshta, mësojuni fëmijëve muzikë klasike. Nga Bach në Tournier, nga Vivaldi në xhaz, meloditë na mësojnë të njohim emocionet. Ja se...

 • “Eseja e maturantit, ana kuptimore më rrëmben vëmendjen”

     5 vjet më parë     4,264 Lexime

  “Ky nxënës ka ide të qarta për të ardhmen e tij, ka argumentuar në mënyrë modeste, se ky profesion "shpërndarës droge" i sjell të ardhura të mira në j...

 • “Eseja e maturantit, mësuesi i ka duart e lidhura!”

     5 vjet më parë     6,515 Lexime

  “Nxënësi vjen në shkollë, por është i pa ngrënë; vjen në shkollë por është i zhveshur, vjen në shkollë por mendjen e ka në shtëpi aty ku i mungon gjit...

 • "Nuk dua që djali im të bëhet shpërndarës droge!"

     5 vjet më parë     2,900 Lexime

  Një nënë ka shkruar në adresën tonë dhe na ka treguar kushtet në të cilat jeton dhe marrëdhënien me djalin e saj maturant i cili nuk është i kënaqur m...

 • Një detyrë klase që nxit debat

     5 vjet më parë     4,102 Lexime

  Çfarë e shtyn një maturant të zgjedhë që në të ardhmen të bëhet shpërndarës droge? Detyra e klasës që nxiti debat në të gjitha rrjetet sociale! Na shk...

 • Në messenger tani vjen Instant Games

     5 vjet më parë     1,188 Lexime

  Mes funksionet e disponueshme lojërat më të kërkuara por edhe më të klasifikuarat janë ato me turne. “Games bots”, shpjegon Facebook, do të ndihmojnë...