Ekspozita

Ariela, nxënëse e klasës së 10-të, çel ekspozitën e parë

Ariela, nxënëse e klasës së 10-të në shkollën “Numani” çeli sot ekspozitën e saj të parë. Të gjithë mësuesit dhe nxënësit kanë festuar këtë arritje, kanë parë nga afër pikturat dhe e kanë përgëzuar për punën e madh që ka bërë.

1,917 Lexime
7 vjet më parë