Festivali

Klesta përfaqëson Shqipërinë në Junior Eurovision

Klesta Qehaja përfaqëson Shqipërinë në Junior Eurovision me këngën e saj “Besoj”. Ajo e përfundoi garën me 38 pikë duke u renditur e 13 në garë.

Klesta Qahaja ishte surpriza e edicionit të 52-të të Festivalit të Këngëspër Fëmijë. Kënga “Besoj”, krijimi i dyshes së njohur kompozitorit Adi Hila dhetesktshkruesit Pandi Laço është komentuar pozitivisht në blogjet e shumta të Eurosong-ut,ku interpretimi i 9-vjeçares Klesta Qehaja vlerësohet me superlativa!

Klesta Qehaja ka arritur të marrë 38 pikë në këtë festival dhe ështërenditur e 13-ta në garën ku konkurronin 17 shtete.

Triumfoi në këtë festival Gjerorgjia e cila arriti të rrëmbejë çmimin e parë.

1,514 Lexime
7 vjet më parë