Urdhër

Konkursi për tekstet e reja shkollore të klasës së 11-të

Ministria e Arsimit dhe Sportit publikoi urdhërin për shpalljen e konkursit të teksteve shkollore për klasën e njëmbëdhjetë të vitit të ri akademik 2017-2018

1,891 Lexime
7 vjet më parë