EKSELENCA

Lista e studentëve, përfitues të Fondit të Ekselencës në vitin akademik 2016 - 2017

Ministria e Arsimit dhe Sportit publikon listën e studentëve që përfitojnë nga fondi i ekselencës për vitin akademik 2016-2017.

2,820 Lexime
7 vjet më parë