Udhëzim

Numri i nxënësve dhe normat e punës mësimore në institucionet e arsimit parauniversitar

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në udhëzimin numër 30, datë 12.09.2018 ka përcaktuar numrin e nxënësve për klasë dhe normat e punës mësimore në institucionet e arsimit parauniversitar.

23,528 Lexime
5 vjet më parë