njoftim

Portali i Maturës Shtetërore online hapet me 1 dhe 4 qeshor

Njoftohen të gjithë kandidatët që nuk kanë aplikuar me formularin A1Z në Portalin Matura Shtetërore 2018, se Portali i Maturës Shtetërore online do të hapet në datat 1 qershor dhe 4 qershor 2018, nga ora 08:00 deri në 16:00.

3,173 Lexime
6 vjet më parë