MAS

Programi i praktikës profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar programin e praktikës profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit.

2,251 Lexime
8 vjet më parë