MSH

Rregullorja e Maturës Shtetërore 2021

Kjo është rregullorja për zhvillimin e Maturës Shtetërore në Republikën e Shqipërisë për vitin 2021.

Objekti i kësaj rregulloreje është përcaktimi i procedurave, detyrave dhe përgjegjësive të institucioneve shtetërore për organizimin e provimeve të Maturës Shtetërore dhe Maturës Shtetërore Profesionale, si dhe i të drejtave dhe detyrave të individëve që përfshihen në administrimin e realizimin e provimeve të Maturës Shtetërore dhe Maturës Shtetërore Profesionale. 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.    

3,577 Lexime
2 vjet më parë