Urdhër

Struktura e vitit shkollor 2018-2019 në sistemin arsimor parauniversitar

Ministria e Arsimit ka publikuar strukturën e vitit shkollor 2018-2019 sipas së cilit mësimi fillon me 17 shtator 2018 dhe përfundon me 13 qershor 2019.

20,804 Lexime
5 vjet më parë