Udhëzimi

Udhëzim nr. 17 “për disa ndryshime dhe shtesa në udhëzimin nr.12″

Udhëzimi për disa ndryshime dhe shtesa në udhëzimin nr.12, datë 10.06.2021 “Për procedurat e pranimit e të emërimit të mësuesit në një vend të lirë pune në Institucionet Arsimore Publike të Arsimit Parauniversitar dhe për administrimin e Portalit ‘Mësues për Shqipërinë'”, i ndryshuar.

Më poshtë gjeni udhëzimin nr.17, datë 26.07.2023 dhe nr. 12, datë 10.06.2021 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

6,480 Lexime
3 muaj më parë