Udhëzimi

Udhëzimi për vitin shkollor 2023-2024 në sistemin arsimor parauniversitar

Objekti i këtij udhëzimi është përcaktimi i masave dhe i veprimtarive që ndërmarrin institucionet e sistemit arsimor parauniversitar gjatë vitit shkollor 2023-2024.

Objekti i këtij udhëzimi është përcaktimi i masave dhe i veprimtarive që ndërmarrin institucionet e sistemit arsimor parauniversitar gjatë vitit shkollor 2023-2024. 


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

4,436 Lexime
10 muaj më parë