“Eja, lexojmë!”

Libra të sugjeruar nga ALBAS për nxënësit e klasave fillore

Në fletëpalosjen e dhënë më poshtë do të gjeni titujt e librave për fëmijë që nxënësit i zhvillojnë në orën e gjuhës amtare në klasat 1-5. Duke lexuar këta libra gjatë verës, nxënësit do të njihen paraprakisht me historitë dhe me personazhet që gjenden në tekstet shkollore të gjuhës shqipe.

Fëmijë të dashur, a do të dëshironit të dinit më shumë për historitë dhe personazhet që do të njihni në librat e gjuhës shqipe në shkollë? 


ALBAS sugjeron një listë librash jashtëshkollorë për klasat nga e para në të pestë, të cilët mund t’i lexoni gjatë pushimeve të verës. Më poshtë jepen të dhënat e duhura që këta libra artistikë t’i bëni pjesë të bibliotekës suaj. 


Për më tepër informacion ose për porosi skanoni në broshurën e mëposhtme ose klikoni në www.librarialbas.al


Fletëpalosja me sugjerimet për Kosovën ©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,931 Lexime
1 muaj më parë