“Ndihmojmë moshatarët me artin tonë"

Projekti “Ndihmojmë moshatarët me artin tonë” është një mënyrë për t’iu ardhur në ndihmë njerëzve në nevojë

Për t’iu ardhur në ndihmë mësuesve ne sjellim sot një projekt i cili aktivizon dhe ndërgjegjëson nxënësit që të jenë sa më pranë komunitetit.

Reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar përmbytje dhe janë shumë familje të cilat kanë nëvojë për mbështetje. Projekti “Ndihmojmë moshatarët me artin tonë” është një mënyrë për t’iu ardhur në ndihmë njerëzve në nevojë.

Të gjithë së bashku prindër, mësues dhe nxënës mund ta ndiqni këtë shembull.

1,702 Lexime
8 vjet më parë