NJOFTIM

QTPA: Trajnim për kualifikimin më 17 prill për profilet Gjuhë shqipe-Letërsi, Histori-Gjeografi, Matematike- Fizikë

Në vazhdim të njoftimeve Qendra e Trajnimeve Albas, ju bën me dije se në datën 17.04.2021 do të zhvillohet moduli “ Profili shkencor” për lëndët Gjuhë shqipe- Letërsi, Histori-Gjeografi, Matematike- Fizikë.

Në vazhdim të njoftimeve Qendra e Trajnimeve Albas, ju bën me dije se në datën 17.04.2021 do të zhvillohet moduli “Profili shkencor” për lëndët Gjuhë shqipe- Letërsi, Histori-Gjeografi, Matematike- Fizikë. 


Përmbajtja e trajnimit është ndërtuar në bazë të programit të publikuar  nga  ASCAP. Ai shoqërohet me literaturë dhe modele praktike për secilën prej tyre. 

Trajnimi zhvillohet Online, në platformën Zoom. 

Ju ofrojmë shërbim profesional me specialistë të fushës. 


Të gjithë ata mësues që janë të interesuar për të marrë pjesë, në trajnimin e modulit “Profili shkencor” janë të lutur të  plotësojnë linkun e mëposhtëm dhe të na kontaktojnë në numrin 0697070480, ose në adresën e emailit [email protected].

Ju mund të plotësoni formularin në linkun e mëposhtëm nëse jeni të interesuar të merrni pjesë në këtë trajnim:


Jeni të mirëpritur!

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,373 Lexime
3 vjet më parë