NJOFTIM

Trajnimet e mësuesve për tekstet digjitale Albas

Trajnimet do të zhvillohen nga trajnerë vendas dhe të huaj për lëndët e përkthyera. Në varësi të kohës dhe shpërndarjes gjeografike të të interesuarve, disa trajnime do të mbahen në: Tiranë, Vlorë dhe Shkodër.

Njoftojmë të gjithë mësueset/mësuesit që kanë përzgjedhur tekstet digjitale Albas që, bazuar në kurrikulën e re për klasat e 10-ta, në ditët në vijim do të fillojnë trajnimet në bazë lënde.

Trajnimet do të zhvillohen nga trajnerë vendas dhe të huaj për lëndët e përkthyera (Matematikë, Biologji, Kimi, Fizikë). Në varësi të kohës dhe shpërndarjes gjeografike të të interesuarve, disa trajnime do të mbahen në: Tiranë, Vlorë dhe Shkodër.


Të gjitha shpenzimet do të mbulohen nga Sh. B. Albas.


Ftojmë të gjithë mësuesit/bashkëpunëtorët të shprehin interesin dhe të regjistrohen për pjesëmarrje në këto trajnime në: [email protected] ose në numrat 04 231 9002 dhe 0697098026.


Datat dhe vendet ku do të mbahen trajnimet për tekstet digjitale Albas do t’ju komunikohen edhe individualisht, edhe me anë të njoftimeve të mëtejshme në Portalin Shkollor ( www.portalishkollor.al ). 


(Portali Shkollor)

4,060 Lexime
7 vjet më parë