Aktualitet

Udhëzimi për frekuentimin e procesit mësimor, sipas llojit të veprimtarive mësimore në auditor dhe ciklit të studimit

Në udhëzim theksohet se frekuentimi i leksioneve është si rregull fakultativ, jo i detyrueshëm, por institucionet e arsimit e lartë mund të përcaktojnë, në aktet e tyre të brendshme rregullatore, frekuentim për lëndë/grup lëndësh të veçanta.

Në prag të fillimit të vitit të ri akademik 2022 - 2023, Ministria e Arsimit dhe Sportit publikon Udhëzimin e ri të frekuentimit të procesit mësimor, sipas llojit të veprimtarisë mësimore në auditor dhe ciklit të studimit.


Në udhëzim theksohet se frekuentimi i leksioneve është si rregull fakultativ, jo i detyrueshëm, por institucionet e arsimit e lartë mund të përcaktojnë, në aktet e tyre të brendshme rregullatore, frekuentim për lëndë/grup lëndësh të veçanta.


Gjeni më poshtë kopjen e Udhëzimit të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit

© Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,573 Lexime
1 vit më parë