Foto

Dita e parë e shkollës, çaste të fokusuara në shkolla të ndryshme

Çaste të fokusuara nga aparati fotografik në shkolla të ndryshme në të gjithë vendin në ditën e parë të shkollës. Pushimet verore kaluan dhe zilja e parë e për këtë vit të ri akademik ra.

Shkolla "Viktor Hygo"

Shkolla "Viktor Hygo"

Shkollla "Raqi Qirinxhi", Korçë.

Shkollla "Naum Veqilharxhi", Korçë.

Stafi pedagogjik në shkollën "Naum Veqilharxhi", Korçë.

Shkolla "Vatra e dijes", Tiranë.

Klasa e mësuese Valbona Imeraj në shkollën "Dëshmorët e Lirisë", Tiranë.

Rregulla e parë në shkollën "Misto Mame" në kryeqytet: Në shkollë me uniformë. 

Klasa e parë në shkollën 9-vjeçare "Bashkim Berisha", Ndroq.

Shkolla "28 nëntori" në Kuçovë.

Në shkollën "28 nëntori", Kuçovë.

Metodologjia e praktikuar në Gjermani dhe Austri për të motivuar nxënësit me shprehje në çdo bankë në ditën e parë të shkollës, u praktikua edhe në gjimnazin e përgjithshëm "Raqi Qirinxhi" në Korçë. 

10,375 Lexime
7 vjet më parë