Modelingu

Mësues dhe model, dy profesione në një emër!

... e ka ëndërruar botën e modelingut por fillimisht zgjodhi të ndiqte rrugën akademike. Ai i ka të gjitha, edhe bukurinë, edhe zgjuarsinë por gjithësesi është një person që ndihet në siklet nga gjithë kjo vëmendje...

28-vjeçari Pietro Boselli ështëmësues matematike, por ai ka vendosur të heqë dorë nga profesioni i tij pasi ika kushtuar vite të tërë studimi për t’u bërë imzhi i ri i firmës së njohur,Armani.

Në fakt ishin studentët ataqë e shtynë 28 - vjeçarin për të marrë pjesë në një konkurs bukurie mesmesuesish dhe pasi doli fitues u bë shumë i famshëm në rrjetet sociale.

Boselli i cili është mësuesi matematikës së avancuar është fytyra e re, e linjës  “Giorgio Armani sporty EA7”. Pietro ështëshprehur e ka ëndërruar botën e modelingut por fillimisht zgjodhi të ndiqterrugën akademike. 

Ai i ka të gjitha, edhe bukurinë, edhe zgjuarsinë por gjithësesi është një person që ndihet në siklet nga gjithë kjo vëmendje. 

28 - vjeçari trajnohet 2 herë në ditë dhe ndjek një dietë strikte ushqimore.

Pietro Boselli u rrit në Italidhe kur ishte në moshën 6 - vjeçare u dallua nga stilisti Giorgo Armani i cili i tha djalit që duhej të ndiqte rrugën e modelingut. Por Boselli zgjodhi të mbaronte një doktoraturë dhe tashmë pas shumë vitesh, rikthehet në shtëpinë e modës për të qenë imazh i saj.

1,936 Lexime
8 vjet më parë