Aktivitete

Shkolla “Numani”, streha e talenteve të reja për 17 vjet

Karakteristikë e shkollave të Fierit është puna këmbëngulëse e mësuesve dhe drejtuesve të shkollave për nxitjen e talenteve që në moshë të herët.

“Numani” është një nga shkollat e qytetit të Fierit, që karakterizohet nga puna këmbëngulëse e stafit pedagogjik dhe drejtuesve për nxitjen dhe mbështetjen me çdo kusht të nxënësve të talentuar.

Në fotot e mëposhtme duket qartë harmonia në raportin mësim-argëtim gjatë vitit shkollor 2015-2016 në këtë shkollë.

3,476 Lexime
7 vjet më parë