11-vjeçari që fiton 1500 euro në muaj

Emri i tij është Henry Patterson dhe është sipërmarrësi më i ri në botë. Edhe pse është 11 vjeç, ai arrin të fitojë 1500 euro në muaj si sipërmarrës në biznesin e ëmbëlsirave

Emri i tij është Henry Patterson dhe është sipërmarrësi më i ri në botë. Edhe pse është 11 vjeç, ai arrin të fitojë 1500 euro në muaj si sipërmarrës në biznesin e ëmbëlsirave.

Henry ka hapur një dyqan me ëmbëlsira dhe ka produkte të rreth 70 kompanive. Aktivitetin i tij në fushën e biznesit e nisi përpara 4 vitesh kur ishte vetëm 7 vjeç, Henry shiste pleh organik, 1 sterlinë për thes.

Më pas nisi që të shiste ne eBay objekte të blera në tregjet e bamirësisë. Tani ai është sipërmarrës dhe ka në emrin e tij marketin ‘Not Before Tea’, që përveç ëmbëlsirave shet çanta, rroba dhe libra.

Aktiviteti i tij ka një faqe internetit, mund të gjendet edhe në Youtube.

1,572 Lexime
8 vjet më parë