Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Bota shkollore

 • TIRANE, 23 DHE 24 nëntor trajnim "Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuar në arsimin gjithëpërfshirës”

  TIRANE, 23 DHE 24 nëntor trajnim "Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuar në arsimin gjithëpërfshirës”

     5 orë më parë     146 Lexime

  Më datë 23 dhe 24 nëntor zhvillohet trajnim në Tiranë, në Qendrën e Trajnimeve Albas, autostrada Tiranë-Durrës, km 4, për modulin “Përfshirja e nxënës...

 • Rita Pierson, modeli i mësueses ideale

  Rita Pierson, modeli i mësueses ideale

     9 orë më parë     139 Lexime

  Mësuesit janë ndër aktorët me ndikues në jetën e një njeriu. Çdo fëmijë duhet të udhëhiqet nga një model, dhe detyra e një mësuesi është të nxjerrë më...

 • Uni i tij i ndaluar

  Uni i tij i ndaluar

     4 ditë më parë     53 Lexime

  Uni i tij i ndaluar, një libër nga Peter Carey. Për të joshur lexuesin përdor teknikën e përroit të ndërgjegjës për të përshkruar paqartësitë e person...

 • Më quajnë...MIkelanxhelo

  Më quajnë...MIkelanxhelo

     5 ditë më parë     66 Lexime

  Më quajnë... Është një seri për fëmijë me biografi të personazheve botërore. Çdo libër flet për një figurë të shquar të historisë, shkencës, artit, ku...

 • Më quajnë...Ana Frank

  Më quajnë...Ana Frank

     5 ditë më parë     100 Lexime

  Më quajnë... Është një seri për fëmijë me biografi të personazheve botërore. Çdo libër flet për një figurë të shquar të historisë, shkencës, artit, ku...

 • Albas, trajnim me kredite në Tiranë

  Albas, trajnim me kredite në Tiranë

     6 ditë më parë     478 Lexime

  Në datat 9 dhe 10 nëntor, do të zhvillohet trajnimi për modulin “Mësimdhënia në kurrikulat e reja”, në Tiranë. Në trajnim marrin pjesë të gjithë mësue...

 • I KEQI I VETES

  I KEQI I VETES

     1 javë më parë     85 Lexime

  "I keqi i vetes" është një roman i pazakonshëm për të zakonshmen tonë tipike shqiptare, por edhe ballkanike e më gjerë. I vlerësuar nga kritika perënd...

 • Bëmat e Estes dhe Kokosë

  Bëmat e Estes dhe Kokosë

     1 javë më parë     137 Lexime

  Bëmat e Estes dhe Kokosë, një libër nga Natasha Poroçani, vjen në formën e tregimeve të shkurtra. Ngjarjet tërheqëse nga jeta e përditshme përshkruhen...

 • Stop trafikimit të qenieve njerëzore

  Stop trafikimit të qenieve njerëzore

     1 javë më parë     203 Lexime

  Muaji tetor njihet si muaji i antitrafikimit të qenieve njerëzore. Në kuadër të këtij muaji u zhvillua projekti në bashkëpunim me nxënësit e Shkollës...

 • Ekskursion mësimor, lënda gjeografi, klasa VII

  Ekskursion mësimor, lënda gjeografi, klasa VII

     1 javë më parë     423 Lexime

  “Të njohim mjediset jetësore të zonave të ndryshme”, është tema mësimore në lëndën e gjeografisë për të cilën është planifikuar të kryhet një ekskursi...