Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Bota shkollore

 • Çfarë është qeveria e nxënësve?

  Çfarë është qeveria e nxënësve?

     2 muaj më parë     1,027 Lexime

  Qeveria e nxënësve si një strukturë e pavarur do të ndihmojë të çojë në rritjen e iniciativës dhe vetëveprimit tuaj, në rritjen e mendimit të lirë dhe...

 • Albas trajnim me kredite në Tiranë

  Albas trajnim me kredite në Tiranë

     2 muaj më parë     437 Lexime

  Muduli “Mësimdhënia në kurrikulat e reja” përmban një kredit dhe kushton 2 mijë lekë. Trajnimi zhvillohet me 9-10 nëntor, në ambientet e Qendrës së Tr...

 • Plani mësimor për lëndën gjeografi 6

  Plani mësimor për lëndën gjeografi 6

     2 muaj më parë     398 Lexime

  Ky plan mësimor për lëndën e gjeografisë, klasa e gjashtë, e ndarë në tremujore është përgatitur nga mësuesja Enida Bashalliu, shkolla 9-vjeccare “Mar...

 • Si të lumturoni mësuesin?

  Si të lumturoni mësuesin?

     2 muaj më parë     1,061 Lexime

  Një buzëqeshje e mësuesit teksa kalon në fund të rreshtit do të thotë shumë, ndërsa ju mbani mend se nga sjellje të caktuara nuk do të fitojnë asnjë f...

 • E gjeta heroin tim, është një mësuese!

  E gjeta heroin tim, është një mësuese!

     2 muaj më parë     1,044 Lexime

  A e dini se heronjtë jo gjithmonë vishen me një kostum superhero? Një hero mund të vishet dhe të jetë si ne. Secili mund të jetë një hero, jo domosdos...

 • Dosja e veprimtarive edukative në shkollë

  Dosja e veprimtarive edukative në shkollë

     2 muaj më parë     2,789 Lexime

  Mënyra e ndarjes se punëve në një institucion është mjaft e rëndësishme. Duke qenë se monitoroj veprimtaritë edukative në shkollë dhe orët kujdestari,...

 • “Më quajnë... Isak Njuton”

  “Më quajnë... Isak Njuton”

     3 muaj më parë     427 Lexime

  Më quajnë... Është një seri për fëmijë me biografi të personazheve botërore. Çdo libër flet për një figurë të shquar të historisë, shkencës, artit, ku...

 • Më quajnë... Mikelanxhelo

  Më quajnë... Mikelanxhelo

     3 muaj më parë     235 Lexime

  Më quajnë... Është një seri për fëmijë me biografi të personazheve botërore. Çdo libër flet për një figurë të shquar të historisë, shkencës, artit, ku...

 • "Panik në autostradë"

  "Panik në autostradë"

     3 muaj më parë     252 Lexime

  Të gjithë pjesëtarët e kësaj familjeje, ashtu si çdonjërin prej nesh, na bën “të paparë” mënyra se si mendojmë dhe si e zgjidhim problemet që ndeshim...

 • "Obobo, Kroketa është sëmurë!"

  "Obobo, Kroketa është sëmurë!"

     3 muaj më parë     204 Lexime

  Të gjithë pjesëtarët e kësaj familjeje, ashtu si çdonjërin prej nesh, na bën “të paparë” mënyra se si mendojmë dhe si e zgjidhim problemet që ndeshim...