Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Bota shkollore

 • Më quajnë...MIkelanxhelo

  Më quajnë...MIkelanxhelo

     2 muaj më parë     127 Lexime

  Më quajnë... Është një seri për fëmijë me biografi të personazheve botërore. Çdo libër flet për një figurë të shquar të historisë, shkencës, artit, ku...

 • Më quajnë...Ana Frank

  Më quajnë...Ana Frank

     2 muaj më parë     169 Lexime

  Më quajnë... Është një seri për fëmijë me biografi të personazheve botërore. Çdo libër flet për një figurë të shquar të historisë, shkencës, artit, ku...

 • Albas, trajnim me kredite në Tiranë

  Albas, trajnim me kredite në Tiranë

     2 muaj më parë     573 Lexime

  Në datat 9 dhe 10 nëntor, do të zhvillohet trajnimi për modulin “Mësimdhënia në kurrikulat e reja”, në Tiranë. Në trajnim marrin pjesë të gjithë mësue...

 • I KEQI I VETES

  I KEQI I VETES

     2 muaj më parë     159 Lexime

  "I keqi i vetes" është një roman i pazakonshëm për të zakonshmen tonë tipike shqiptare, por edhe ballkanike e më gjerë. I vlerësuar nga kritika perënd...

 • Bëmat e Estes dhe Kokosë

  Bëmat e Estes dhe Kokosë

     2 muaj më parë     224 Lexime

  Bëmat e Estes dhe Kokosë, një libër nga Natasha Poroçani, vjen në formën e tregimeve të shkurtra. Ngjarjet tërheqëse nga jeta e përditshme përshkruhen...

 • Stop trafikimit të qenieve njerëzore

  Stop trafikimit të qenieve njerëzore

     2 muaj më parë     307 Lexime

  Muaji tetor njihet si muaji i antitrafikimit të qenieve njerëzore. Në kuadër të këtij muaji u zhvillua projekti në bashkëpunim me nxënësit e Shkollës...

 • Ekskursion mësimor, lënda gjeografi, klasa VII

  Ekskursion mësimor, lënda gjeografi, klasa VII

     2 muaj më parë     774 Lexime

  “Të njohim mjediset jetësore të zonave të ndryshme”, është tema mësimore në lëndën e gjeografisë për të cilën është planifikuar të kryhet një ekskursi...

 • Fabula të të gjitha kohërave - për fëmijët e kohëve të sotme

  Fabula të të gjitha kohërave - për fëmijët e kohëve të sotme

     2 muaj më parë     297 Lexime

  “FABULAT E EZOPIT” është një seri librash kushtuar Ezopit, krijuesit të fabulave më të madh të të gjitha kohërave, që ende edhe sot arrin të mrekulloj...

 • Albas zhvilloi trajnim në qytetin e Lezhës

  Albas zhvilloi trajnim në qytetin e Lezhës

     2 muaj më parë     111 Lexime

  Mësuesit e qytetit të Lezhës ndoqën trajnimin mbi modulin "Mësimdhënia në kurrikulat e reja". Trajnuesja Natasha Poroçani trajtoi çështje praktike, të...

 • Albas, trajnim për dy module në Lushnjë

  Albas, trajnim për dy module në Lushnjë

     2 muaj më parë     323 Lexime

  "Mësimdhënia në kurrikulat e reja" dhe "Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuara në arsimin gjithëpërfshirës" janë dy modulet që u zhvilluan në Lu...