Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Këshilla

 • Përkushtimi i mësuesit ndaj nxënësit

  Përkushtimi i mësuesit ndaj nxënësit

     2 javë më parë     414 Lexime

  Mësuesi përpiqet të ofrojë më të mirën e mundshme profesionale për nxënësit e tij dhe pranon kontributin e tyre në procesin e krijimit dhe të përvetës...

 • A duhet të ndikojnë prindërit në zgjedhjen e fëmijës?

  A duhet të ndikojnë prindërit në zgjedhjen e fëmijës?

     1 muaj më parë     345 Lexime

  Fëmijët janë ata që sigurojnë vazhdimësinë e ciklit të pandalshëm të jetës. Arrijnë në këtë botë përmes nesh, u japim gjithë dashurinë tonë, por kurrs...

 • Qoftë 2018-ta viti i arritjeve dhe ekselencës në arsim

  Qoftë 2018-ta viti i arritjeve dhe ekselencës në arsim

     1 muaj më parë     494 Lexime

  Mirëkuptimi, vlerësimi, bashkëpunimi, dhe përpjekjet e përbashkëta me mësues e prindër uroj të jenë kryefjala e të gjithë nxënësve në 2018-tën, duke m...

 • Pushime me librin

  Pushime me librin

     1 muaj më parë     912 Lexime

  Portali Shkollor ju sjell listën e librave që mund të lexojnë nxënësit e ciklit të ulët. Titujt rekomandohen nga mësuesja e ciklit të ulët në shkollën...

 • A duhet t’i ndëshkojmë fëmijët kur gabojnë?

  A duhet t’i ndëshkojmë fëmijët kur gabojnë?

     1 muaj më parë     1,631 Lexime

  Ndëshkimi duhet të jetë i përcaktuar në kohë dhe fëmija duhet të jetë i qartë se se kush ishte veprimi që u bë shkak të merte këtë dënim

 • Si duhet mbajtur lapsi?

  Si duhet mbajtur lapsi?

     1 muaj më parë     1,116 Lexime

  Duke marrë shkas nga shqetësimi i një prindi, menduam të sjellim disa këshilla për mësueset e kopshteve të grupit të parë, të cilat duhet të punojnë s...

 • Letër prindërve të nxënësve

  Letër prindërve të nxënësve

     2 muaj më parë     14,007 Lexime

  Të dashur prindër të nxënësve që këtë të hënë nisin shkollën, së pari na u qoftë udha dritë fëmijëve! Desha t’i flas dy fjalë me ju si t’i flisja me v...

 • Si të dialogojmë me një fëmijë adoleshent?

  Si të dialogojmë me një fëmijë adoleshent?

     2 muaj më parë     1,083 Lexime

  Të ndihmosh një fëmijë adoleshent do të thotë t'i japësh lirinë të bëhet autonom pa e nxituar, por duke e lënë në ritmin e tij vetë; ta lejosh të marr...

 • Dija në “epokën google” dhe rinia

  Dija në “epokën google” dhe rinia

     2 muaj më parë     254 Lexime

  “Bori ka formuar një pikturë intuitive të atomeve të ndryshëm; një pikturë që të mund ta mbartte te fizikanët e tjerë me ndihmën e mjeteve të tilla të...

 • Ata që nxënë do trashëgojnë botën

  Ata që nxënë do trashëgojnë botën

     2 muaj më parë     1,830 Lexime

  “... ata që janë të aftë të nxënë do të trashëgojnë botën, ndërsa ata që dinë do ta gjejnë veten të kompletuar plotësisht për t’u përballur me një bot...