Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Bota e argetimit

 • Si të sillemi me 9-vjeçarët?

  Si të sillemi me 9-vjeçarët?

     16 orë më parë     2,452 Lexime

  Disa karakteristika dhe ndryshime që shfaqen në moshën 9-vjeçare sipas mësuesve dhe psikologëve të ndryshëm. Këto konstatime vijnë pas eksperiencave t...

 • “I dashur nip! Studio dhe kujto!”

  “I dashur nip! Studio dhe kujto!”

     1 ditë më parë     729 Lexime

  Letra e famshme e Umberto Eco-s, një prej studiuesve dhe shkrimtarëve më të mëdhenj të Italisë, është një refleksion mbi teknologjinë dhe një këshill...

 • "Perëndesha e vdekshme" fiton konkursin për poezinë më të mirë

  "Perëndesha e vdekshme" fiton konkursin për poezinë më të mirë

     2 ditë më parë     657 Lexime

  Flavio Brahja me poezinë "Perëndesha e vdekshme" është fituesi i konkursit të organizuar nga Portali Shkollor. Këto vargje janë bërë refren i dashuris...

 • "Dashuria"

  "Dashuria"

     3 ditë më parë     1,237 Lexime

  "Dashuria" është poezi e shkruar nga Elsa Lila. Ju kujtojmë që sot është afati i fundit për dërgimin e poezive. Nesër do të shpallet fituesi i këtij k...

 • "Dashuria jote është një ishull"

  "Dashuria jote është një ishull"

     3 ditë më parë     142 Lexime

  "Dashuria jote është një ishull" është poezi e shkruar nga Panajotis Xhebraj. Ju kujtojmë që sot është afati i fundit për dërgimin e poezive. Nesër do...

 • "Përtej kufijve të një dashurie"

  "Përtej kufijve të një dashurie"

     3 ditë më parë     202 Lexime

  "Përtej kufijve të një dashurie" është poezi e shkruar nga Kristi Rira. Ju kujtojmë që sot është afati i fundit për dërgimin e poezive. Nesër do të sh...

 • "Melodia e shpirtrave"

  "Melodia e shpirtrave"

     5 ditë më parë     20,167 Lexime

  "Melodia e shpirtrave" është poezia me të cilën merr pjesë ne konkurs Adina Gjoshe nga shkolla Arsakeio e Tiranës. Shpërndajeni këtë poezi nëse është...

 • Dashuria jonë

  Dashuria jonë

     6 ditë më parë     104 Lexime

  Vargjet në vijim, janë shkruar nga Joni Lulo, e cila konkurron me këtë poezi në konkursin për poezinë më të mirë të dashurisë që zhvillohet në kuadër...

 • Dashuria "forca qiellore"

  Dashuria "forca qiellore"

     6 ditë më parë     283 Lexime

  Vargjet në vijim, janë shkruar nga Venera Idrizaj, e cila konkurron me këtë poezi në konkursin për poezinë më të mirë të dashurisë që zhvillohet në ku...

 • "Unë do të dashuroj"

  "Unë do të dashuroj"

     6 ditë më parë     240 Lexime

  Vargjet në vijim, janë shkruar nga Artemisa Dashi, e cila konkurron me këtë poezi në konkursin për poezinë më të mirë të dashurisë që zhvillohet në ku...