Aktivitet për fëmijët

21 prill ora 10:00 zhvillohet “Eja luaj në Parkun tënd”

Më 21 prill, tek ish-Fusha e Aviacionit, ora 10:00 Bashkia e Tiranës organizon aktivitetin “Eja luaj në parkun tënd”, ku të gjithë fëmijët që janë të apasionuar pas lojërave Shah, Dam dhe Tëist, janë të ftuar që të marrin pjesë.

Më 21 prill, tek ish-Fusha e Aviacionit, ora 10:00 Bashkia e Tiranës organizon aktivitetin “Eja luaj në parkun tënd”, ku të gjithë fëmijët që janë të apasionuar pas lojërave Shah, Dam dhe Tëist, janë të ftuar që të marrin pjesë. Çfarë do të ketë që fëmijët të dëfrehen? Lojra shahu në natyrë, me figura gjigande për të joshur më të vegjlit drejt kësaj loje që zhvillon mendjen. Po ashtu, do të ketë akrobatë dhe xhonglerë të Cirkut Kombëtar që do të ndezin atmosferën.


Mos e humbisni, sillni edhe ju fëmijën tuaj! 


(Portali Shkollor)

451 Lexime
1 vit më parë