Thirrja

BE thirrje kundër analfabetizmit

BE i bashkohet thirrjes globale për të drejtën themelore për arsim për çdo fëmijë në botë, duke besuar fuqimisht se arsimi është rruga e duhur drejt uljes së varfërisë dhe një të ardhmeje më të mirë për të gjithë.

Sot, në Ditën Ndërkombëtare të Arsimit BE i bashkohet thirrjes globale për të drejtën themelore për arsim për çdo fëmijë në botë, duke besuar fuqimisht se arsimi është rruga e duhur drejt uljes së varfërisë dhe një të ardhmeje më të mirë për të gjithë.“Krenarë të konfirmojmë angazhimin tonë ndaj brezave të rinj shqiptarë përmes programit U4Schools 63 institucione arsimore në Shqipëri po rindërtohen me standardet më të larta të mësimit dhe sigurisë. 21 prej tyre janë përfunduar tashmë  ndërsa puna për rikonstruksionin e objekteve të tjera vazhdon në terren”, thuhet në njoftimin e BE.
© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

278 Lexime
4 muaj më parë