Fletë pune

Fletë pune për klasën II për fusha të ndryshme, përgatitur nga mësimdhënësja Merita Sejda

Merita Sejda, mësimdhënëse në SHFMU “Drita” në Deçan, ka përgatitur disa fletë pune për fushat Shkencat e natyrës, Shoqëria dhe mjedisi, Edukatë fizike, sportet dhe shëndeti, Jeta dhe puna dhe Arte, të përshtatshme për nxënës të klasës II.

Fusha: Arte Fusha: Edukatë fizike, sportet dhe shëndeti Fusha: Jeta dhe puna Fusha: Shkencat e natyrës Fusha: Shoqëria dhe mjedisi

 


Nga: Merita Sejda, mësimdhënëse në SHFMU “Drita” në Deçan

 

©Portali Shkollor– Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.   

2,741 Lexime
2 vjet më parë