Art

Foto të shkrepura në momentin e duhur

Nga një njëri me kokë kali, tek imazhi i një gruaje të formuar nga flakët e zjarrit, këto foto tregojnë anën komike të koincidencës dhe iluzionet e çuditshme optike.

2,218 Lexime
7 vjet më parë