ANALIZË

Harta semantike e "Medeas"

Nxënësja Era Selimaj, e gjimnazit "Petro Nini Luarasi", ka krijuar hartën semantike të Medeas, një tragjedi e Euripidit. Nxënësja e ka trajtuar në mënyrë shumë simbolike veprën, duke zbërthyer të gjithë aspektet figurative të saj.

Nxënësja Era Selimaj, ka krijuar hartën semantike të Medeas, një tragjedi e Euripidit. Nxënësja e ka trajtuar në mënyrë shumë simbolike veprën, duke zbërthyer të gjithë aspektet figurative të saj. 


Medea është një vepër e antikitetit dhe nxënësja duke përdorur mesazhet e veprës, simbolet e shumta të saj, bën një analizë mjaft të veçantë. 

(Portali Shkollor)

2,976 Lexime
4 vjet më parë