Ja si është Kevin pas 25 vjetësh

Të gjithë e kemi parë filmin “I vetëm në shtëpi”. Çdo vit në prag të Krishtilindjeve televizionet tona e transmetojnë këtë film

Të gjithë e kemi parë filmin “I vetëm në shtëpi”. Çdo vit në prag të Krishtilindjeve televizionet tona e transmetojnë këtë film. Shumë vite kanë kaluar e megjithatë ne e shikojmë ende me shumë dëshirë. “I vetëm në shtëpi” u shfaq për herë të parë më 16 nëntor 1990 me titullin “Home alone”. Këtë vit ky film mbush plot 25 vite që transmetohet në ekrane të nfryshme në të gjithë botën.

Në vitin 1992, pra dy vite më vonë, u shfaq një tjetër film “Mami e humba avionin”, ku Kevin ngatërron avionin, duke filluar aventurën në Neë York.

Një djalë çapkën, biond, i cili mbetet i vetëm në shtëpi teksa familja e tij niset për pushimet e Krishtlindjeve kalon shumë peripeci tekda i vihen pas dy hajutë. Me lojëra të thjeshta ai arrin t’i vërë në lojë ata dhe të shpëtojë prej tyre... Por çfarë ka ndodhur tani me Kevin, ku ndodhet ai dhe si është pas 25 vitesh? 
Po ku ka përfunduar protagonisti i filmit? Si është bërë tani trembëdhjetë vjeçari protagonist, nëna e tij, dy hajdutët dhe vëllezërit e Kevin? Pas një çerek shekulli le të përpiqemi t’i njohim nëpërmjet fotove.

3,066 Lexime
8 vjet më parë