Këto foto janë shkrepur në vendin dhe momentin e duhur

Fotografia është një ndër veprimtaritë më të përdorura në botë

Sot çdo kush mund të bëjë një fotografi me telefon apo me aparat, por kualiteti i tyre pastaj ndryshohet përmes programeve të ndryshme si Photoshopi. Këto janë 15 fotot më të bukura të shkrepura dhe të pa përpunuara me Photoshop.

618 Lexime
4 vjet më parë