Opera histori

Kolosët që themeluan TKOBAP, në gjurmët e mjeshtrit Çesk Zadeja

Në sallën e Universitetit të Arteve, në datën 6 qershor, ora 19:00, TKOB sjell një koncert me pjesët me dinjitoze të muzikës shqiptare, të shkruara nga pasardhësit e Çesk Zadesë, frymëzuar prej tij, në gjurmët e tij.

Çesk Zadeja është kompozitori, pedagogu dhe babai i muzikës shqiptare. Breza të shumtë, profesionistë të muzikës që ecën me gjurmët e tij janë bërë bashkë për të prezantuar para publikut një koncert gala, ku do të ndërthuren mjeshtërit pjesët më përfaqësuese të tyre.


Në sallën e Universitetit të Arteve, në datën 6 qershor, ora 19:00, TKOB sjell një koncert me pjesët me dinjitoze të muzikës shqiptare, të shkruara nga pasardhësit e Çesk Zadesë, frymëzuar prej tij, në gjurmët e tij.


Biletat shiten në hollin e Universitetit të Arteve nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.

1,598 Lexime
5 vjet më parë