Meshkujt dhe femrat, situata të njëjta, sjellje të ndryshme

Në situata të njëjta meshkujt sillen ndryshe ndërsa femrat ndryshe. Të shumta janë rastet ku vihen re ndryshimet mes dy gjinive

Në situata të njëjta meshkujt sillen ndryshe ndërsa femrat ndryshe. Të shumta janë rastet ku vihen re ndryshimet mes dy gjinive. Nëpërmjet fotove ne ju sjellim disa nga këto ndryshime. Shikojini me kujdes. Me siguri që situata ka pafund por ja çfarë kemi përzgjedhur ne nga të gjitha fotot që qarkullojnë në rrjete sociale brenda dhe jashtë vendit.

Meshkujt paguajnë më pak për një ndryshim më të madh në paraqitje.

Ndarja përjetohet ndryshe nga meshkujt dhe nga femrat.

Vajtja në tualet, si veprojnë femrat dhe si veprojnë meshkujt.

Duhet të dalin. Një femër kërkon shumë kohë për t’u bërë gati.

Para pasqyrës, si janë dhe si mendojnë se janë?

Rrjetet sociale, llgaria në Facebook e një femre dhe llogaria e një mashkulli!

Kalon një femër në rrugë, ja çfarë mendon një çift teksa e shikon.

Dollapi i rrobave, femra që “nuk ka” çfarë të vesh dhe mashkulli që “ka” rroba për një javë.

Ndarja e krevatit bashkeshortor, pjesa e saj dhe pjesa e tij!

4,508 Lexime
8 vjet më parë