Mollë, banane dhe arrë kokosi, zgjidhni kuicin

Ky është një problem i thjeshtë matematikor. Ajo çka e lehtëson më tepër është përdorimi i frutave: mollë, banane dhe arrë kokosi.

Ky është një problem i thjeshtë matematikor. Ajo çka e lehtëson më tepër është përdorimi i frutave: mollë, banane dhe arrë kokosi.

Duhet kuptuar se cilat numra përkojnë me simbolet e frutave, në bazë të rezultateve të veprimeve.

Duket e lehtë, por a është vërtet e tillë?

Mundohuni të arsyetoni dhe të jepni rezultatin: është 13, 14, 15 apo 16?

2,271 Lexime
8 vjet më parë