Kosovë

Momente gjatë punës në javën e projekteve

Shikoni në foto disa momente pune në shkollën “Mileniumi i Tretë” në Prishtinë. Është java e projekteve dhe të gjithë nxënësit e shkollës po përgatisin projektet e tyre lëndore.

1,672 Lexime
7 vjet më parë