Art

National Geographic publikon fotot e fotografit shqiptar

Florian Zerja është fotografi shtiptar fotot e të cilit janë publikuar nga National Geographic. Janë foto të cilat jo vetëm tregojnë momente prekëse, por edhe përcjellin mesazhe të forta.

National Geographic ka publikuar fotot e fotografittë njohur dhe profesionist shqiptar, Florian Zerja. Aty janë renditur një sërë fotosh të realizuara prej tij gjatë vitit 2016, në momente prekëse, të veçanta e me mesazhe të forta.

Fotografi Zerja punon pranë MMSR, si fotograf i ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi (të gjitha aktiviteteve). I riu shqiptar shquhet për fotot e veçanta që realizon.

Fotot mund t’i shkoni duke klikuar në linkun http://yourshot.nationalgeographic.com/photos/9026051/

1,961 Lexime
6 vjet më parë