“Qemal Stafa”

Ndikimi i mjedisit në shëndetin tonë!

Nxënësit e klasave të X në projektin në lëndën e edukimit fizik me mësuese Lindën, me temë: "Ndikimi i mjedisit në shëndetin tonë" u angazhuan dhe për të pastruar qytetin

1,184 Lexime
4 vjet më parë