Hollandë

Njihuni me fshatin që nuk ka asnjë rrugë!

Përmes fotove njihuni me fshatin më të veçantë në botë, aty ku nuk gjendet asnjë rrugë, makina apo autobusë...

Fshati Giethoorn ndodhet në Holandë. Ky është fshati më i veçantë në botë sepse në këtë fshat nuk ka asnjë rrugë! Është unik, këtu nuk ka makina, autobusë apo mjete të tjera transporti.

I njohur ndryshe si “Venecia e Holandës”, ky destinacion mahnitës ka vetëm kanale ujore.

Mënyra e vetme për të udhëtuar nëpër fshat është përmes varkës, duke shijuar kështu atmosferën e qetë, relaksin dhe komfortin.

Në këtë fshat jeta është ndryshe, mbizotëron qetësia dhe banorët jetojnë në paqe me natyrën. 

1,536 Lexime
7 vjet më parë