Orë të hapura

Nxënësit e gjimnazit “Ismail Qemali” mësim në natyrë

Nxënësit e gjimnazit “Ismail Qemali” në Tiranë zhvillojnë orë të hapura në natyrë. E ardhmja nis nga edukimi dhe zhvillimi i qëndrueshëm

641 Lexime
3 vjet më parë