Si ndikon teknologjia tek njerëzit?

Diskutimet dhe argumentet rreth temës "po na dominon ne teknologjia apo po e dominojmë ne atë", janë të ndryshme

Diskutimet dhe argumentet rreth temës "po na dominon ne teknologjia apo po e dominojmë ne atë", janë të ndryshme. Disa mendojnë se jemi ne që po e dominojmë teknologjinë, por kjo pikturë tregon të kundërtën.

Këto vizatime e shprehin në mënyrën më të mirë se cilat janë pasojat e celularëve në veçanti dhe e teknologjisë në përgjithësi tek njerëzit.

3,786 Lexime
8 vjet më parë