Skënderbeu

Skënderbeu hero kombëtar dhe "Skënderbeu" kampion i Superligës Shqiptare!

“Skënderbeu është kampion për gjashtë vjet rradhas. Skënderbeu mundi Flamurtarin. Skënderbeu se la Partizanin të dilte kampion”

Një mësuese i ka dhënë detyrë nxënësve të saj për të shkruar për Skënderbeun. Ajo e ka fjalën për heroin tonë kombëtar, por një vajzë e vogël e ka kuptuar ndryshe detyrën dhe ka shkruar për ekipin e Skënderbeut i cili u shpall kampion duke mposhtur Flamurtarin në ndeshjen e fundit.

Ja çfarë shkruan nxënësja në detyrën e saj: “Skënderbeuështë kampion për gjashtë vjet rradhas. Skënderbeu mundi Flamurtarin. Skënderbeu s'e la Partizanin të dilte kampion”.

Babai i vajzës Ilir Hoxholli e komenton kështu veprimin e vajzës: “Mësuesja i jep detyrë gocës të shkruaj për Skënderbeun, po si mund të shkruajë ndryshe danoçja e Tironës. Ç'na ka gjet. Ta pyesim nesër mësuesen e kishte për heroin kombëtar apo për ekipin e Skënderbeut.”

1,374 Lexime
4 vjet më parë