Vendi që ushqen 120 milionë studentë në ditë

Një nga projektet më të mëdha të ushqimit të studentëve është duke e aplikuarIndia, e cila në ditë ushqen rreth 120 milionë studentë, raporton CNN

Një nga projektet më të mëdha të ushqimit të studentëve është duke e aplikuarIndia, e cila në ditë ushqen rreth 120 milionë studentë, raporton CNN.

India ka programin më të madh në botë, ndërsa ai përkrahet edhe nga fondacioni Akshaya Patra.

Këta fëmijë vijnë nga familje të varfra. Kur nevojat e tyre të të ushqyerit nuk përmbushen atëherë ata nuk mund të marrin një edukim të mirë dhe nëse nuk e bëjnë këtë atëherë nuk mund të realizojnë ëndrrat e tyre”, ka thënë Sushma Agarëa, drejtoresha në shkollën e mesme në Kushi.

“Kur ata janë të përgatitur fizikisht dhe mentalisht atëherë mund të realizojnë ëndrrat e tyre”, është shprehur ajo.

1,489 Lexime
8 vjet më parë