Kodi

Kodi i etikës së mësuesit në arsimin parauniversitar publik dhe privat

Kodi i etikës së mësuesit në arsimin parauniversitar publik dhe privat në Republikën e Shqipërisë, miratuar nga Ministria e Arsimit.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

124,862 Lexime
3 vjet më parë